Ayağınızın en güvenli adımı: Lewis Ayak Bakımı
Ayağınızın en güvenli adımı: Lewis Ayak Bakımı
Sponsorlu
Çok Okunan
Bu içerik bir sponsor tarafından kaleme alınmıştır. İçerikte yer alan bilgiler, bilgilerin kaynağı ve güncelliği doğrudan sponsor yazarın sorumluluğundadır.
Yorum yok

Ayağınızın en güvenli adımı: Lewis Ayak Bakımı

Günümüzde her 10 bireyden 9'unun farkında ya da farkında olmayarak ayak sorunu yaşadığını gözlemleniyor. Özellikle ileri yaş ve sistemik sorunlara sahip bireylerde sıklıkla rastlanan bu sorunların kontrol altında tutulması veya evde bakımlarının sağlanması da bir o kadar güç. Tam da bu noktada işin içine uzman desteği giriyor ve nitekim artık üniversite mezunu podologların sunduğu hizmetlerle ayak sağlığının uzman elinde olması çok kolay.

Ayağınızın en güvenli adımı: Lewis Ayak Bakımı

Lewis Ayak Bakımı'yla tanışın

Ayak sorunlarına yönelik uygulamalar ülkemizde "Podolojik Yaklaşımlar" adı altında tanımlandırılıyor ve alanında nitelikli, üniversite mezunu kişiler tarafından sunuluyor. Henüz toplumun birçok kesiminin aşina olmadığı bu kavram günbegün tanınır hale geliyor ve ayak sağlığı konusundaki toplumsal farkındalık bilinci aşılanıyor.

Lewis Ayak Bakımı, 7 yıllık ayak sağlığı konusunda tecrübe kazanmış podolog kadrosuyla Podolojik Yaklaşımlar'ı modern teknikler ve etik kurallar çerçevesinde topluma sunuyor. 
Ayağınızın en güvenli adımı: Lewis Ayak Bakımı

Bilinen ayak sorunlarında en etkili ve konforlu işlemlerin çok kısa sürede uygulandığı, ağrı ve sızıların yaşanmadığı, günümüzün en güvenilir ayak bakım hizmetinin sağlandığı uygulamalar şu şekilde:

  • Ayak Muayenesi: Ayak sorunlarına yönelik değerlendirmenin yapıldığı ve olası sorunlar baz alınarak gerekli işlem planının yapıldığı aşamadır.
  • Medikal Ayak Bakımı: Ayak üzerinde olası riskleri önlemek, ayağı korumak ve ayağın ihtiyacı olan temel bakımı sağlamak amacıyla uygulanır.
  • Mantarlı Tırnak Bakımı: Ayak tırnakları üzerinde meydana gelen mantara ait bulguların teknik uygulamalarla temizlendiği işlemdir.
  • Batık Tırnak Tel İşlemi: Tel Uygulaması, sıklıkla karşılaşın tırnak sorunlarından bir olan batık durumlarda uygulanan ağrısız ve en etkili işlemlerden biridir.
  • Nasır Bakımı: Ayakta baskı ve sürtünmeden kaynaklı gelişen kalınlaşma durumlarında uygulanan temel girişimdir.
  • Çatlak Topuk Bakımı: Topukta gelişen ve zamanla çatlama belirtisi gösteren nasırlaşma durumlarında uygulanan teknik bakım işlemidir.

Tüm hizmetler

İletişim

Lewis Ayak Bakımı'yla aşağıdaki bilgiler üzerinden iletişim kurabilirsiniz.

Tür Açıklama Aktif Saatler
Adres Batı Mahallesi, İsmetpaşa Caddesi, No: 49 Kat:1 Daire:1 Pendik/İstanbul
Yol tarifi al
09:00 - 19:00
Pzt-Cmt
Telefon 0 (216) 390 99 12
Telefon et
09:00 - 19:00
Pzt-Cmt
Whatsapp 0 (216) 390 99 12
Whatsapp'tan yaz
09:00 - 19:00
Pzt-Cmt
E-posta iletisim@lewisayak.com
E-posta gönder
Sürekli
Randevu www.lewisayak.com/randevu
Çevrimiçi randevu talep et
Sürekli
Web www.lewisayak.com
İnternet sitesini ziyaret et
Sürekli

Yorum Gönder